Hotel Venus

Slanic Moldova, Moldova, Romania

   Fara transport

Pentru a vedea ofertele actualizate si disponibilitatea lor, va rugam sa efectuati cautarea mai jos

Revelion Hotel Venus

Slanic Moldova, Moldova, Romania

de la

900 Lei

persoana/4 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Oferta include cazare, masa fisa cont 45 lei/zi/pers si tratament (cu bilet de trimitere).

Localizare:
Hotelul are 10 etaje, parter si subsol. Dispune de parcare proprie, gratuită pentru oaspeti, cu o capacitate de 40 de locuri. In cadrul hotelului, vă oferim servicii de cazare, masă divertisment si tratament.
Cazare
Pentru cazare avem 450 locuri, disponibile in 195 camere, 9 semiapartamente si 8 apartamente. Camerele au 2 paturi individuale, televizor, telefon, grup sanitar propriu și minibar - la cerere in functie de disponibilitate. Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor si baie. Au pat matrimonial in dormitor si canapea extensibilă in living. Sunt dotate cu 2 televizoare.

Alimentatie publică

Dispunem de 3 unităti de alimentatie publică: pensiune, restaurant si bar de zi. Pensiunea are o capacitate de 100 de locuri, masa fiind cu meniu fix, in regim dietă. Programul pensiunii: 8:00 - 9:30, 12:30 - 14:00, 18:00 - 19:30, zilnic. Restaurantul are capacitatea maximă de 250 de locuri, in sistem „à la carte”. Formatia muzicală a restaurantului vă va incanta in fiecare seară, cu exceptia serii de luni, după ora 18:00. Organizăm de asemenea, mese festive. Programul restaurantului este de la 8:00 la 23:00, zilnic. Barul de zi este deschis zilnic de la 8:00 la 23:00. Aici este permis fumatul.

Vă oferim posibilitatea de a organiza conferinte, prin cele 2 săli de 150 si respectiv 40 de locuri, pe care le punem in mod gratuit la dispozitia grupurilor cazate la noi. Sălile de conferintă au acoperire wireless pentru internet, flipchart si ecran de proiectie.

Baza de tratament se află in incinta hotelului, are o suprafată de 452 m² si poate asigura zilnic pină 1.080 de proceduri medicale, efectuate de către personal medical. Principalele afectiuni tratate la noi, sunt cele ale aparatului digestiv, hepato-biliare, aparatului locomotor, căilor respiratorii, metabolice si de nutritie, reumatismale, circulatorii si de recuperare.

Scurt istoric: Hotelul, cu restaurant si bază de tratament, a fost dat in folosintă in anul 1971, făcand parte din patrimoniul fostului „UGSR” (Uniunea Generală a Sindicatelor din Romania). In august 1992 trece in administrarea SIND ROMANIA SRL (obiect de activitate: „Turism, alimentatie publică si tratament”). 

Servicii gratuite:

Informații turistice și culturale

Pastrarea obiectelor de valoare

Păstrarea bagajelor

Acordarea primului ajutor in caz de urgență

Trezirea clienților la cerere

Primirea și transmiterea mesajelor și corespondentei

Informații privind orarul mijloacelor de transport

Acces gratuit la internet wireless, in holul de la receptie

Servicii cu plată:

Fax / Lucrări de secretariat / Vanzare de carți poștale

Spălătorie / curățatorie

Inchiriere sală de conferințe / Organizare de diverse evenimente

Procurarea de bilete pentru evenimente

Tratament: proceduri de intreținere medicală și ingrijire corporală

Tratament

Tratamentul balneoclimateric se efectuează in baza de tratament proprie aflată in incinta hotelului, accesul turiștilor la această bază fiind doar prin interiorul hotelului.

Turiștii care accesează baza de tratament vor fi obligați să respecte normele legale prevăzute de legislația medicală in vigoare (cu privire la tipul/modelul formularelor de trimitere).

Asigurăm (in intervalul Luni-Vineri, intre orele 08:00-16:00) două proceduri diferite de balneo, fizio, kineto sau electroterapie, in funcție de natură bolii care se tratează, precum și de specificul stațiunii SLĂNIC MOLDOVA (profil digestiv și respiratoriu) conform prescripțiilor medicale făcute de medicii specialiști ai bazei de tratament.

Asigurăm accesul turiștilor, pe intreaga perioadă a sejurului, in vederea efectuarii curei de ape (CRENOTERAPIA) la toate izvoarele de apa minerala aflate in statiunea Slanic Moldova (fie la izvorul principal fie la cele similare recomandate de medicul specialist al bazei de tratament).

Asigurăm contra cost accesul și transportul turiștilor in salina de la Targu Ocna pentru tratament respiratoriu (avem propriul mijloc de transport - autocar).

AFECTIUNILE TRATATE IN BAZA DE TRATAMENT

Tratamentul se efectuează in baza de tratament aflată in incinta clădirii unde se asigură cazarea și masa. Deplasarea beneficiarilor de bilete de tratament balnear si/sau odihnă se face numai prin incinte inchise, fară a iesi din imobil sau complex de imobile.

Se tratează urmatoarele afecțiuni:

afecțiuni ale aparatului digestiv                          

gastrita cronică (hipoacidă și hiperacidă)

ulcer duodenal prin cură cu izvoarele: 1, 1bis, 15, 8, 10 si tratament fizioterapic, solux, parafină, unde scurte

afecțiuni ale ficatului și căilor biliare:

hepatita cronică

dischinezii biliare sicolecistite cronice

litiaza biliară (izvor 1, 1bis, 15 si tratament fizioterapic: solux, parafină, unde scurte)

afecțiuni ale aparatului respirator:

rinite alergice

laringite cronice

boli profesionale

bronsita cronică

astm bronsic(aerosoli cu izvorul 5, unde scurte, solux, salină)        

afectiuni ale aparatului locomotor:

reumatism degenerativ si articular

spondiloze prin tratament fizioterapic cu: curent diadinamic, ionizari, parafina, bai galvanice, ultrasunet, bai cu plante, masaj

boli de nutriție:

obezitate și diabetul zaharat (prin cura internă cu izvorul 1, 1 bis, 15 și tratament fizioterapic-masaj, băi cu bule, băi galvanice și dus subacval)

afectiuni neurologice:

nevrozele cronice compensate (tratament cu magnetodiaflux, masaj, băi cu bule, băi cu plante și kinetoterapie)

Detalii proceduri realizate in baza de tratament – MODUL DE REALIZARE

Fizioterapie

Este practica medicală care, prin intermediul unui ansamblu de terapii fizice (caldură, presiune, lumină, curent electric) folosite atat pentru prevenție cat și pentru tratament, dezvolta, intreține și recuperează capacitățile fizice funcționale și motrice individuale.

Toate procedurile de fizioterapie sunt noninvazive, nu provoacă durere sau alte senzații neplăcute.

Procedurile de fizioterapie sunt:

Biostimulare laser

Curenti terapeutici

Ultrasunet

Bai galvanice

Magnetodiaflux

Unde scurte

Biostimulare laser

Este tehnica medicală care foloseste laser de joasă putere pentru a stimula sau a inhiba anumite funcții celulare.

Terapia cu laser are multiple aplicații in fizioterapie, de la terapia durerii pană la biostimularea celulară.

O parte importantă a efectelor biostimulării laser sunt: diminuarea durerilor acute și cronice, accelerarea vindecării plăgilor cu favorizarea cicatricilor elastice, acelerarea formării și creșterii calusului, regenerarea mai rapidă a nervilor sectionati. Tratamentul cu laser s-a dovedit a avea rezultate foarte bune in afectiuni postraumatice (ex. status post plastie de ligamente) și afectiuni reumatice.

Curenti terapeutici

Curenții folosiți in fizioterapie (curenți diadinamici, curenți interferentiali, TENS, ionizare, galvanizare, electrostimulare musculară și nervoasă) modulează percepția dureroasă la nivelul nervilor motori și senzitivi sau stimulează contracțiile musculare și implicit circulatia sanguină cu efecte biochimice locale antiinflamatoare și miorelaxante.

Tratamentul cu curenti terapeutici are efecte bune in afectiunile neurologice și afecțiuni reumatismale.

Ultrasunet

Tratamentul cu ultrasunet produce un micromasaj la nivelul țesuturilor, asigurand o penetrare in profunzime a substanțelor antiinflamatoare sub forma de gel, in funcție de doză poate să facă o incălzire a țesuturilor tratate. Acest tratament de fizioterapie are efect decontracturant și de stimulare a circulatiei sanguine.

Este folosit cu succes in recuperarea medicală sportivă și reumatismală.

Băi galvanice

Băile galvanice combină acțiunea curentului continuu și neofaradic cu efectul termic al apei.

Băile galvanice sunt folosite in fizioterapie in principal pentru terapia durerii de origine nervoasă sau musculară, in insuficiența venoasă cronică, atrofii musculare după imobilizari prelungite.

Magnetodiaflux

Efectul campului magnetic asupra organismului uman este foarte complex, avand efecte asupra schimburilor de substanțe intre celule, implicit asupra metabolismului, de asemenea efecte endocrine și asupra sistemului nervos vegetativ.

Efecte bune in stres, oboseala cronică și recuperare medicală ortopedică (ex. status post fracturi)

Unde scurte 

Este o metodă de fizioterapie care folosește proprietățile campului condensator generat de curenți de inalta frecvența cu proprietatea ca la trecerea prin țesuturi produce căldura in profunzime.

Avantajul terapiei cu unde scurte constă in penetrabilitatea mult mai mare in comparatie cu alte metode de fizioterapie.

Terapia prin caldură este recomandată indeosebi in afecțiuni cronice ale incheieturilor, pentru dureri articulare sau afecțiuni cauzate de tulburări ale circulației periferice venoase ale membrelor.


Băi cu plante medicinale (FITOBALNEOLOGIA)

Băile cu plante medicinale (fitobalneologia) constituie o metodă naturală de ameliorare a functiilor organismului. De asemenea introducerea plantelor medicinale la apa de baie, ajută la vindecarea unor afectiuni.

Se pot face: băi generale, băi locale (băi de sezut, băi ale picioarelor) si/sau băi de aburi.

Principiile active din apa de baie pot proveni din două surse fitoterapeutice; fie dintr-o infuzie concentrată care se adaugă apei, fie din plante adăugate direct apei de baie.

Hidromasajul (duș subacval)

Dus subacval partial si general, sub formă de jet de apă sub presiune proiectat de tegument.

Presiunea jetului de apă este de 2-4 kg/cm2.

Necesită efectuarea de către un asistent medical.                          

Masoterapia

Un grupaj de exercitări mecanice de tip manual asupra tegumentului.

Masajul manual este efectuat de personal medical specializat - maseuri sau asistenti medicali, specialitatea masoterapie.

Solux

Tehnica de aplicare: becul se ridica la distanta de un metru de tegument si se tine cca 10 - 15 minute, cind se aplica pe o suprafata mai mica, si intre 5 – 20 minute in general.

In cazul cefaleei si migrenei se aplica SOLUX cu lumina albastra in regiunea cefei.

Mod de actiune: datorita caldurii locale se produce o vasodilatatie periferica si actiune sedativa asupra terminatiilor nervoase periferice.

Electroterapia

Inseamna folosirea curentului electric in scop terapeutic.

Dupa forma de curent, electroterapia cuprinde:

galvanoterapia (curentul continuu);

fa-radoterapia (curentul alternativ);

derivatii lor (curentii de joasa frecventa, de medie si inalta frecventa);

fototerapia (energia luminoasa – SOLUX, radianta).

Sistemul gastro-intestinal

Efectele aciditătii in exces pot fi evidente de la un capăt la celălalt al sistemului nostru gastro-intestinal. Se poate manifesta ca un reflux acid incepand cu tractul digestiv pană la constipatie sau colită. Ulcer, calculi biliari si probleme inflamatorii intestinale, toate sunt legate direct sau indirect de aciditatea crescută din tesuturi. Tractul digestiv, numit cateodată al doilea creier, este important pentru toate functiile corpului nostru, de aceea trebuie să functioneze perfect, asta insemnand corectarea dezechilibrului acid-alcalin. Dacă tractul digestive se prezintă ca un mediu acid acesta va deveni gazda ideală pentru bacterii si ciuperci dăunătoare, despre care se consideră că sunt rădăcina multor afectiuni. In consecintă, corectarea echilibrului pH-ului nu va atenua doar problemele de sănătate intestinale, ci va avea impact de multe ori semnificativ si asupra altor părti ale organismului.

Programul zilnic de lucru este de 8 ore (08:00-16:00), pentru intreaga perioada de tratament, cu respectarea prevederilor Ministerului Sanatatii, unde personalul medical calificat, respectiv doctorul specialist, are program de 7 ore pe zi.

Incepand cu acest sezon avem in vedere planificarea unui program de lucru care sa poata asigura servicii medicale, inclusiv executarea anumite proceduri, si in intervalul orar 16:00-20:00, respectiv perioada de weekend. In principiu, in functie de numarul de personal, de solicitarile pacientilor si de recomandarile medicului specialist dorim sa asiguram un serviciu de garda medical pentru a interveni operativ in cazurile in care in anii precedenti solicitam ajutorul serviciului de ambulanta din localitatea Tg Ocna, acesta fiind cel mai apropiat serviciu de urgenta medicala. 

Durata fiecarei proceduri este stabilita de medicul specialist BFT in functie de afectiune, de parametrii echipamentelor utilizate si de caracteristicile tehnice ale acestora.

Orele de tratament sunt fixate prin serviciul de planificare medicala, ordinea efectuarii fiind indicata de medicul de cabinet, tinand cont de starea de sanatate a pacientului, de importanta procedurii in afectiunea respectiva, de calificarea personalului din baza de tratament si de numarul personalului care sa asigure servicii de calitate.

Notorietate dobandită

Unitate turistică de notorietate, deschisa din anul 1971, hotelul VENUS este un reprezentant recunoscut in zona pentru calitatea serviciilor prestate in domeniul turismului.

Este impresionant, că peste hotare, renumele stațiunii Slanic Moldova și implicit al hotelului VENUS este incă vie, deloc de neglijat și posibilitațile resurselor naturale care sunt in continuare o bogație reală care trebuie valorificată.

Turiștii din Republica Moldova sunt permanent in legatură cu hotelul, solicită anual tratament, cazare și masă; reprezintă un segment important de clienti care trebuie mentinut și dezvoltat.

Hotelul VENUS este o amintire vie, este un loc in care multe persoane, turiști, se regasesc in fiecare an, moment de relaxare și distractie, și care doresc ca acest loc sa ramana o referința in amintirile și viața fiecărui turist care vine de ani de zile in stațiunea Slănic Moldova.

Complexul VENUS este de asemenea și cel mai mare operator turistic din zona.

După o viață de aprox. 40 ani, Complexul VENUS cat și zona in care este amplasat, vestita stațiune Slănic Moldova, cunoscută și ca “Perla Moldovei”, recunoscută documentar de aprox. 254 de ani, au NOTORIETATE și mai ales dreptul de a reprezenta in continuare și a fi puncte de referințe in domeniul turismului.